luni, 3 septembrie 2018

Metoda moderna de scoatere a tatuajelor - Laserul NdYag Q-Switch


Metoda cea mai moderna de scoatere a tatuajelor consta in folosirea laserului de ultima generatie ND YAG Q-SWITCH.

Principiul de functionare a laserelor ND YAG este fototermoliza selectiva. Aceasta consta dintr-un puls de lumina cu o lungime de unda preselectata , specifica, transmisa catre structura tinta pentru a elimina anumiti pigmenti. Ca urmare a fototermolizei selective, energia optica este absorbita de catre cerneala de tatuaj sau melanina (in cazul leziunilor pigmentate) si nu afecteaza tesuturile inconjuratoare care raman intacte.

Datorita celor doua lungimi de unda 532nm, respectiv  1064 nm, laserul ND YAG poate indeparta pe langa clasicele tatuaje de culoare inchisa si tatuaje colorate. Prin aplicarea luminii laser, energia penetreaza pielea si interactioneaza cu celulele care contin pigmentii. Acestea se incalzesc pana la dezmembrare, fiind elimitate ulterior pe cale naturala, prin dezepidermizare, iar o alta parte este eliminata prin fagocitare de catre macrofage prin intermediul circulatiei limfatice.

Durata procedurii depinde de marimea zonei de tratament. Senzatia este de usoara arsura sau intepatura superficiala in timpul procedurii. Timp de cateva saptamani dupa tratament, zona poate fi inrosita si sa prezinte descuamare usoara ca dupa o arsura solara, dar la sfarsitul fiecarei etape a tratamentului zona este complet vindecata fara a prezenta modificari de integritate a pielii.

Atentie: A se evita expunerea la soare a zonei tratate !!!

Laserul ND YAG trateaza cu success si:

- hiperpigmentarea,
- cuperoza,
- capilarele sparte,
- pistruii,
- onicomicoza;

folosindu-se si pentru rejuvenarea faciala cu carbon.

●       ●       ●

Va asteptam la Centrele noastre din Pitesti, Costesti si Curtea de Arges.
Programari la Telefon: 0722.871.806
www.Solomed.ro

Foto: Meda Esthetics

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu