marți, 6 noiembrie 2018

UltraLipo - solutia de reducere a grasimii


UltraLipo este soluţia de reducere non-invazivă a grăsimii şi reconturarea siluetei care îţi poate schimba viaţa.

Cu toţii avem depozite nedorite de grăsime de care nu scăpăm nici cu dietă, nici cu sport. Avem acum UltraLipo care distruge complet această grăsime, folosind unde acustice selective, non-termice, focusate, pentru a sparge depozitele de grăsime şi pentru a reda forma excelentă şi supleţea.

Promisiunea UltraLipo: "Un nou contur corporal în 3 sedinţe ! "

În timpul tratamentului cu UltraLipo, membranele celulelor adipoase sunt rupte. Conţinutul adipocitului, format în principal din trigliceride, este dispersat în fluidul dintre celule şi apoi eliminat prin sistemul limfatic. 
Testele clinice demonstrează o reducere medie cu 4 centimetri la prima şedinţă şi aproape 10 cm dupa 3 şedinţe. 

• Reduce grăsimea localizată PENTRU TOTDEAUNA 
• Efect instantaneu similar unei liposucţii

UltraLipo propune cea mai noua tehnologie digitala cu unde acustice controlate de un soft avansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni si cercetatori din lumea medicala si care revolutioneaza acum industria de beauty. Inovatia cea mai spectaculoasa pe care o propune UltraLipo este cavitatia! 

Cavitatia reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinand aparitia unor viduri (bule cavitationale). Datorita miscarii lichidelor in timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie), se creeaza tensiuni mari care "rup" (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic. 

Terapia cu UltraLipo ofera un nou contur corporal in numai cateva sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere in medie cu 2 centimetri la prima sedinta si aproape cu 10 cm dupa 3 sedinte. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.

Foto: PixaBay

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu